nieuws

Kerk in Nood

Houdt het geloof levend

 
Home Nieuws Nieuws Paasfolder 2013

Steek een kaarsje aan

Uw gebedsintentie

Wordt vrijwilliger

module_vrijwilligers
Paasfolder 2013
dinsdag 26 februari 2013 13:11

Paasfolder2013 smallIn deze tijd waarin we veel te maken hebben met zinloos geweld, stellen vele mensen vragen over het lijden. De paasfolder van dit jaar gaat daar dieper op in. Waartoe heeft Jezus voor ons geleden? Waarom is Hij gestorven? Wat betekent zijn Verrijzenis voor ons dagelijks leven? Weer een verrassend nieuwe ingang om de zo belangrijke paasboodschap bij vele mensen te brengen.

Deze geheel nieuwe paasfolder kan worden uitgedeeld na de (Palmzondag) vieringen, bij ouderavonden en via het parochieblad. Om mensen de diepere betekenis van lijden en verrijzenis mee te geven.

De folders zijn tegen een geringe vergoeding (€3,- voor 100 folders) te bestellen bij Kerk in Nood: info@kerkinnood.nl of 073 - 613 08 20.

Klik hier om de inhoud van deze folder te bekijken.

 
Houd mij op de hoogte
Stuur mij per email informatie over projecten en acties van Kerk in Nood.
emailadres:

Veilig doneren

doneer_nu_button 
of doneer via bank
NL64 FVLB 0227 1754 84
ANBI_webBIC: FVLB NL22
tnv Kerk in Nood
's-Hertogenbosch
Twitter Image
Facebook Image

Gebed van de Dag

zaterdag 31 januari 2015

God van Abraham, Isaäk en Jakob, In de geschiedenis van Uw volk Israël hebt U zich geopenbaard als een God van gerechtigheid en liefde. Wij bidden U vandaag voor alle mensen die lijden onder onrecht, speciaal voor de kinderen. Geef rust en veiligheid aan mensen die op de vlucht zijn. Geef zorg en liefde aan hen die verwaarloosd worden. Voor regeringsleiders en machthebbers: dat hun hart geraakt wordt door Uw Boodschap van vrede en gerechtigheid. Wij vragen Uw vrede in onze tijd. Dit vragen wij U op voorspraak van de heilige Johannes Don Bosco, door Christus onze Heer.

Zoeken

RSS-feeds