nieuws

Kerk in Nood

Houdt het geloof levend

 
Home Nieuws Nieuws Paasfolder 2013
Paasfolder 2013
dinsdag 26 februari 2013 13:11

Paasfolder2013 smallIn deze tijd waarin we veel te maken hebben met zinloos geweld, stellen vele mensen vragen over het lijden. De paasfolder van dit jaar gaat daar dieper op in. Waartoe heeft Jezus voor ons geleden? Waarom is Hij gestorven? Wat betekent zijn Verrijzenis voor ons dagelijks leven? Weer een verrassend nieuwe ingang om de zo belangrijke paasboodschap bij vele mensen te brengen.

Deze geheel nieuwe paasfolder kan worden uitgedeeld na de (Palmzondag) vieringen, bij ouderavonden en via het parochieblad. Om mensen de diepere betekenis van lijden en verrijzenis mee te geven.

De folders zijn tegen een geringe vergoeding (€3,- voor 100 folders) te bestellen bij Kerk in Nood: info@kerkinnood.nl of 073 - 613 08 20.

Klik hier om de inhoud van deze folder te bekijken.

 
Houd mij op de hoogte
Stuur mij per email informatie over projecten en acties van Kerk in Nood.
emailadres:

Kantoorsluiting

Op 27 april 2015
(Koningsdag)
is het kantoor
van Kerk in Nood
gesloten
 

Veilig doneren

doneer_nu_button 
of doneer via bank
NL64 FVLB 0227 1754 84
ANBI_webBIC: FVLB NL22
tnv Kerk in Nood
's-Hertogenbosch

Webwinkel

huispaaskaars 2015

Huispaaskaars 2015

Twitter Image
Facebook Image

Gebed van de Dag

maandag 27 april 2015

God van vergeving en vrede, U hebt de mensen geschapen om in vrede en in vreugde met elkaar te leven. Wij bidden U voor de machthebbers in Pakistan. Wij bidden U dat deze leiders de kracht van uw Boodschap van vrede leren kennen; dat hun ogen, oren en hart open gaan voor Uw Woord van gerechtigheid en dat zij alle bewoners van hun land met eerbied behandelen en de vrijheid schenken om Uw Naam te belijden. Wij bidden U vandaag ook voor onze Koning: om zegen over zijn werk, gezin en leven. Door Christus onze Heer.

Zoeken

RSS-feeds