nieuws

Kerk in Nood

Houdt het geloof levend

 
Home Nieuws Nieuws Paasfolder 2013
Paasfolder 2013
dinsdag 26 februari 2013 13:11

Paasfolder2013 smallIn deze tijd waarin we veel te maken hebben met zinloos geweld, stellen vele mensen vragen over het lijden. De paasfolder van dit jaar gaat daar dieper op in. Waartoe heeft Jezus voor ons geleden? Waarom is Hij gestorven? Wat betekent zijn Verrijzenis voor ons dagelijks leven? Weer een verrassend nieuwe ingang om de zo belangrijke paasboodschap bij vele mensen te brengen.

Deze geheel nieuwe paasfolder kan worden uitgedeeld na de (Palmzondag) vieringen, bij ouderavonden en via het parochieblad. Om mensen de diepere betekenis van lijden en verrijzenis mee te geven.

De folders zijn tegen een geringe vergoeding (€3,- voor 100 folders) te bestellen bij Kerk in Nood: info@kerkinnood.nl of 073 - 613 08 20.

Klik hier om de inhoud van deze folder te bekijken.

 
Houd mij op de hoogte
Stuur mij per email informatie over projecten en acties van Kerk in Nood.
emailadres:

Veilig doneren

doneer_nu_button 
of doneer via bank
NL64 FVLB 0227 1754 84
ANBI_webBIC: FVLB NL22
tnv Kerk in Nood
's-Hertogenbosch
Twitter Image
Facebook Image

Gebed van de Dag

dinsdag 21 oktober 2014

Goede God,
De hemel en de aarde verkondigen Uw heerlijkheid en goedheid. Wij willen U vandaag bidden voor onze zusters en broeders in Azië. Om een eerlijke verdeling van middelen en werk. Om veiligheid en gezondheid voor alle mensen – speciaal voor de kinderen. Om bescherming tegen onrecht en om hoop en vertrouwen in de toekomst. Dit vragen wij U, op voorspraak van de heilige Ursula en haar gezellinnen, martelaressen, door Christus onze Heer.

Zoeken

RSS-feeds