nieuws

Kerk in Nood

Houdt het geloof levend

 
Home Nieuws Nieuws Paasfolder 2013
Paasfolder 2013
dinsdag 26 februari 2013 13:11

Paasfolder2013 smallIn deze tijd waarin we veel te maken hebben met zinloos geweld, stellen vele mensen vragen over het lijden. De paasfolder van dit jaar gaat daar dieper op in. Waartoe heeft Jezus voor ons geleden? Waarom is Hij gestorven? Wat betekent zijn Verrijzenis voor ons dagelijks leven? Weer een verrassend nieuwe ingang om de zo belangrijke paasboodschap bij vele mensen te brengen.

Deze geheel nieuwe paasfolder kan worden uitgedeeld na de (Palmzondag) vieringen, bij ouderavonden en via het parochieblad. Om mensen de diepere betekenis van lijden en verrijzenis mee te geven.

De folders zijn tegen een geringe vergoeding (€3,- voor 100 folders) te bestellen bij Kerk in Nood: info@kerkinnood.nl of 073 - 613 08 20.

Klik hier om de inhoud van deze folder te bekijken.

 
Houd mij op de hoogte
Stuur mij per email informatie over projecten en acties van Kerk in Nood.
emailadres:

Veilig doneren

doneer_nu_button 
of doneer via bank
NL64 FVLB 0227 1754 84
ANBI_webBIC: FVLB NL22
tnv Kerk in Nood
's-Hertogenbosch
Twitter Image
Facebook Image

Gebed van de Dag

zaterdag 20 september 2014

God onze Vader,
In Uw Zoon Jezus de Messias hebt Gij Uw heerlijkheid en barmhartigheid aan alle volkeren geopenbaard. Wij bidden U op deze zaterdag: waak over Uw Kerk, Uw eigen volk van alle rassen, talen en naties, verspreid over de hele wereld, en geef dat zij standhoudt in de belijdenis van Uw Naam en in de verkondiging van Uw liefde.
Dit vragen wij U op voorspraak van de heilige martelaren Andreas Kim Taegon en Paulus Chong Hasang en hun gezellen, door Christus onze Heer.

Agenda

No current events.

Zoeken

RSS-feeds