nieuws

Kerk in Nood

Houdt het geloof levend

 
Home Nieuws Nieuws Paasfolder 2013

Steek een kaarsje aan

Uw gebedsintentie

Wordt vrijwilliger

module_vrijwilligers
Paasfolder 2013
dinsdag 26 februari 2013 13:11

Paasfolder2013 smallIn deze tijd waarin we veel te maken hebben met zinloos geweld, stellen vele mensen vragen over het lijden. De paasfolder van dit jaar gaat daar dieper op in. Waartoe heeft Jezus voor ons geleden? Waarom is Hij gestorven? Wat betekent zijn Verrijzenis voor ons dagelijks leven? Weer een verrassend nieuwe ingang om de zo belangrijke paasboodschap bij vele mensen te brengen.

Deze geheel nieuwe paasfolder kan worden uitgedeeld na de (Palmzondag) vieringen, bij ouderavonden en via het parochieblad. Om mensen de diepere betekenis van lijden en verrijzenis mee te geven.

De folders zijn tegen een geringe vergoeding (€3,- voor 100 folders) te bestellen bij Kerk in Nood: info@kerkinnood.nl of 073 - 613 08 20.

Klik hier om de inhoud van deze folder te bekijken.

 
Houd mij op de hoogte
Stuur mij per email informatie over projecten en acties van Kerk in Nood.
emailadres:

Veilig doneren

doneer_nu_button 
of doneer via bank
NL64 FVLB 0227 1754 84
ANBI_webBIC: FVLB NL22
tnv Kerk in Nood
's-Hertogenbosch
Twitter Image
Facebook Image

Gebed van de Dag

dinsdag 2 september 2014

Levende God,
Uw goede daden zijn niet te overtreffen en zij worden daarom overal met vreugde verkondigd. Wij bidden U voor de weeskinderen van onze wereld. Wij vragen U dat zij welzijn, liefde, geborgenheid en vrijheid mogen kennen en genieten. Laat hen opgroeien als gelukkige en gezonde mensen om later als volwassenen uw Goede Boodschap uit te dragen in hun werk en leven.
Door Christus onze Heer.

Agenda

No current events.

Zoeken

RSS-feeds